N I E U W S B R I E F  -  13 september 2007 (00:15)


Goede morgen,

AEX de eerste aanzet om verder te "STIJGEN" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de uitbraak boven de weerstand 521.5 uitgenomen hierdoor kan de index dus verder stijgen naar de volgende weerstand.

Weerstand nu dus te verwachten op de weerstand zone 531.2 - 534 en hierboven is er een krachtig koopsignaal voor de BULLS voor de korte termijn.

De steun wordt nu in eerste instantie de vorige weerstand 521.5 bij een doorbraak hieronder kan de AEX weer terugvallen op de vorige steun rond de 512.8.

De BULLS verzamelen meer moed met de doorbraak boven de 521.5 is een eerste zet genomen naar de top 531.2 als de vorige weerstand 521.5 ook nog steun bied worden de kansen per dag groter op een verdere stijging. Onder 521.5 ligt nog een minimale steun rond de 519.0 onder de 512.8 verslechterd het plaatje weer flink.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  531.2 steun  521.5 / 512.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional