N I E U W S B R I E F  -  13 september 2007 (21:45)


Goeden avond,

AEX dan toch naar cruciale "WEERSTAND" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dan gelijk flink doorgestegen de BULLS krijgen er weer zin in, maar we zijn nu wel aan belandt bij het cruciale weerstand niveau 531.2 - 534.

Weerstand zone 531.2 - 534 is nu bereikt is het nu breken of buigen of barsten? We zullen het zien de markt heeft uiteindelijk altijd gelijk of we het nu leuk vinden of niet! Maar een doorbraak boven deze zone lokt weer vele nieuwe kopers in de markt.

De steun blijft de vorige weerstand 521.5 eerst daaronder is de meest belangrijke steun te vinden rond de 512.8.

De BULLS zijn blijkbaar uitgegraasd en zette de aanval in op de weerstandzone. Wordt dit het gevecht tussen de BEARS & BULLS? Morgen zullen we de eerste uitslagen gaan zien, kans op winstnemingen liggen wel weer op de loer wegens de over gekocht situatie op ultrakorte termijn.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  531.2 / 534 steun  521.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional