N I E U W S B R I E F  -  14 september 2007 (22:45)


Goeden avond,

AEX een "weerstand" te ver nu "daling" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index stuit dus op het cruciale weerstand niveau 531.2 - 534. Er werd een eerste poging gedaan meer deze werd afgeslagen nu kans op een daling om moed te verzamelen of nieuwe dalingen?

Weerstand zone blijft dus onveranderd 531.2 - 534 en de markt heeft een eerste poging gedaan om de aanval in te zetten maar deze werd vooralsnog afgeslagen. Een doorbraak is nodig om de "BULL MARKT" in takt te houden.

De eerste steun kan nu gevonden worden op een hogere bodem zo rond de 524.5 bij doorbraak hieronder vinden we dan alweer steun rond de 518.5 en daaronder steun op de bodem rond 512.8.

De BULLS moeten even op adem komen voor de doorbraak boven de 534.0? We zullen het volgende week zien de technische indicator staat neutraal en omhoog gericht dus een nieuwe aanval ligt in de lijn der verwachtingen. Maar onder de 524.5 kan de AEX een nieuwe test gaan uitvoeren op de bodem zo rond de 512.8.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  534 steun  524.5 / 518.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional