N I E U W S B R I E F  -  14 september 2007 (22:45)


Goede middag,

NDX vast in "trading range" dus "LET OP uitbraak" !?!

NASDAQ-100 zit nu een aantal dagen in de trading range zo tussen de 2004.5 en 1988. Een uitbraak uit één van deze niveaus zal de richting bepalen voor de korte termijn.

Steun is dus aan de onderkant van deze trading range en wel zo rond de 1988 een doorbraak hieronder kan de NDX laten afglijden richting 1947.

Weerstand ligt aan de bovenkant van deze trading range en deze is te vinden zo rond de 2004.5 hierboven kan dan ook de aanval worden verwacht richting de top 2031.5 waarboven een nieuwe BULL rally verwacht kan worden.

De BULLS & BEARS zitten verwikkeld in de strijd waar de uitbraak gaat plaats vinden. De bovenkant 2004.5 is het startsein voor de BULLS om richting het noorden te vertrekken. De onderkant is het sein voor de BEARS om richting het zuiden te vertrekken het is dus afwachten welke richting de "MARKT" op wil.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2004.5  steun 1988

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional