N I E U W S B R I E F  -  18 september 2007 (18:45)


Goeden avond,

AEX nieuwe aanval "weerstand", morgen doorbraak !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index nadert weer de cruciale weerstand niveau 531.2 - 534. Dit wordt de derde aanval en is deze nu bij driemaal ook scheepsrecht? Na 20:15 dinsdag avond zal het bekend worden wat de Amerikaanse Centrale bank de FED gaat doen, de markt verwacht al een 1/2 procent daling mocht dat niet gebeuren dan zal de weerstand niet gebroken worden en zal de daling weer worden ingezet.

Weerstand zone blijft 531.2 - 534 woensdag kan de derde aanval worden verwacht na bekendmaking van het rente besluit. Reageert Wallstreet hier positief op dan volgt woensdag onherroepelijk een doorbraak naar boven en kan de aanval worden verwacht richting de top 560.

Bij een negatieve reactie kan de steun rond 522.3 met een rap tempo worden opgezocht. Bij een doorbraak hieronder ligt er gelijk nog een steun rond 518.5 en daaronder de bodem zo rond de 512.8 die ook al eens als weerstand heeft gediend.

De BULLS & BEARS gevecht kan morgen beslist worden mede door het rentebesluit van de FED. Reageert Wallstreet hier positief op dan zullen de BULLS met grote kans van slagen door gaan stomen richting de TOP 560, een negatieve reactie voedt de BEARS en kan er een flinke daling volgen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  534 steun  522.3 / 518.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional