N I E U W S B R I E F  -  20 september 2007 (12:15)


Goede middag,

AEX kans op "forse daling" of toch maar niet !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index breekt zonder blikken of blozen door de weerstand zone 531.2 - 534 hiermee is het startsein gegeven om verder te stijgen richting 560. Een hogere bodem boven 531.5 zou een zeer positief signaal zijn.

Weerstand is na het rente besluit in de US gelijk flink hoger komen te liggen. De weerstand is nu te vinden op een hogere top en wel zo rond de 544.4 een doorbraak hierboven kan de AEX linea recta richting de 560 brengen.

Steun is nu in eerste instantie de een vorige weerstand en wel zo rond de 531.5 de kans op een hogere bodem neemt nu wel toe ook wegens de bijna over verkocht situatie. Lukt het de BULLS om hier een hogere bodem neer te zetten dan kan deze "rally" een vervolg krijgen.

De BULLS hebben unaniem besloten om flink door te knallen kans op winstneming liggen na zo'n bull run op de loer, maar lukt het om een hogere bodem boven 531.5 neer te zetten dan ligt er een vervolg rally op de loer. Onder de 531.5 kan de 522.3 weer worden opgezocht.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  544.4 steun  531.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional