N I E U W S B R I E F  -  20 september 2007 (12:00)


Goede middag,

NDX en daar was de "UITBRAAK" en nu ?!?

NASDAQ-100 knalt na de bekendmaking van de rente in de US door het plafond achteraf was de doorbraak na onderen dus een "false move" en we kregen inderdaad de tegengestelde richting met een flinke rally en gelijk een doorbraak door de weerstand 2031.

Steun is nu dus de vorige zware weerstand 2031 een doorbraak hieronder geeft wel weer flink ruimte naar de onderkant namelijk rond 1977 tussentijds ligt nu steun rond 2008.

Weerstand is nu neergezet op een nieuwe top rond de 2052.5 bij een doorbraak hierboven kan de weg worden vervolgt richting de 2100 met tussentijds een koersdoel van 2070.

De BULLS hebben de strijd gewonnen de oorzaak en feit doet dan niets af, de massa wil naar boven en dat zal dan ook geschieden. Kans op wat winstnemingen liggen nu uiteraard in het verschiet de technische indicator is neutraal en dalend een bodem rond de vorige steun 2031 zou zeer positief zijn en daardoor zou deze nieuwe trend zelfs kunnen versnellen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2052.5  steun 2031

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional