N I E U W S B R I E F  -  22 september 2007 (16:45)


Goede middag,

AEX a.s. week winstneming dan vervolg BULL MARKT?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index plaatst een nieuwe top zo rond de 546.2 en zo zijn we weer hard op weg richting de top rond de 564. Door de flinke rente verlaging van de Amerikaanse FED met een 0,5 punt afgelopen week is de AEX index mede hierdoor flink hoger gesloten.

Weerstand nu dus neergezet op een hogere top rond de 546.2 bij een doorbraak hierboven kan de AEX in een versneld tempo richting de 564. Dit wordt het eerste cruciale weerstand willen we deze lange termijn BULL MARKT in stand houden.

Steun flink hoger geplaatst op een hogere bodem zo rond de 539.4 bij doorbraak hieronder kan de AEX terug vallen richting de vorige weerstand 531.5 die nu tevens dient als weerstand.

De BULLS kunnen volgende week eerst wat winstnemingen verwachten om daarna midden de week waarschijnlijk de uptrend weer op te pakken. Hierbij is wel een doorbraak boven de 546.2 nodig onder de 539.4 kan de AEX afglijden richting 531.5.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  546.2 steun  539.4 / 531.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional