N I E U W S B R I E F  -  24 september 2007 (13:30)


Goede middag,

NDX klaar voor "doorbraak" of "winstnemingen" ?!?

NASDAQ-100 heeft een sterke rally achter de rug er is een hogere top neergezet rond de 2052.5 deze is afgelopen vrijdag even doorbroken geweest ook werd de vorige weerstand rond 2031 die nu als steun fungeert al getest.

Steun blijft dus de vorige weerstand rond de 2031 een doorbraak hieronder geeft wel weer flink ruimte naar beneden en wel richting de 1977 tussentijds ligt nog een steun zo rond de 2008.

Weerstand blijft de nieuwe top rond de 2052.5 bij een doorbraak hierboven kan de weg worden vervolgt richting de 2100 met tussentijds een koersdoel van 2070.

De BULLS zijn na de perikels rond de hypotheek markten in de US zeer sterk terug gekomen. De technische indicator is over gekocht hierdoor kan een nieuwe aanval worden verwacht richting de steun rond 2031 daaronder kunnen de BEARS pas grotere winstnemingen uit de tent lokken waarbij vooral de 2008 in de gaten dient worden gehouden.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2052.5  steun 2031

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional