N I E U W S B R I E F  -  26 september 2007 (19:30)


Goeden avond,

AEX zet lagere top, nu daling of aanval op de top ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is woensdag gelijk hoger van start gegaan @ 536.7 om vervolgens tot 15:40 flink door te stijgen richting 541.5 vanaf hier kwamen dan de eerste winstnemingen en werd er een lagere top neergezet maar een doorbraak hierboven maakt de weg weer vrij richting 546.2.

Weerstand is dus op een lagere top rond 541.2 op zich is dat een eerste negatieve signaal mede doordat we ook al een lagere bodem hebben die nu dient als steun.

Steun dus op een lagere bodem rond 534.1 bij een doorbraak hieronder kan de AEX een afdaling inzetten richting 522.3 waar de volgende steun te vinden is.

De BULLS vinden nu hinder door winstnemingen de komende dagen zal blijken of we te maken hebben met winstnemingen of dat er een nieuwe dalingsgolf in petto ligt. Boven de 541.2 kan de AEX de aanval weer inzetten op de top 546.2 en hierboven zullen de horens richting de 565 willen gaan.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  541.2 / 546.2 steun  534.1

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional