N I E U W S B R I E F  -  28 september 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX volgende week een "duveltje uit het doosje" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag nagenoeg onveranderd geopend @ 542.1 daarna ging het tot 13:00 naar 539 weer een stijging tot 15:30 richting 542.8 daarna weer daling van ruim 4,5 punten richting 537.7 om vervolgens te sluiten op 541. Maar we hebben een hogere bodem maar ook een lagere top?

Weerstand is dus uiteindelijk op een lagere top rond 544.2 dat is slechts 2 punten van de top die doorbroken moet worden op 546.2 daarboven is er weer een koopsignaal en kan de AEX richting de 565.

Steun is nu wel op een hogere bodem en wel rond de 538.9 op zich is dat weer een gezonde ontwikkeling mocht deze stand houden dan is de kans groot dat volgende week een top doorbraak eraan zit te komen. Eronder geeft de BEREN vlinders in de buik en kan een nieuwe daling op gang worden gezet. met eerst volgende steun dan rond 534.

De BULLS & BEARS zijn in harmonisch evenwicht of komt volgende week weer een duveltje uit het doosje? Belangrijkste niveaus zijn dan toch de 546.2 hierboven kunnen de BULLS een stijging in zetten en onder de 534 hebben de BEARS een leuke vooruitzicht om verder te dalen, de stand blijft dus neutraal hiertussen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  546.2 steun  534

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional