N I E U W S B R I E F  -  02 oktober 2007 (11:00)


Goede morgen,

AEX heeft "doorbraak" nu eerst "winstnemingen" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag zoals verwacht hoger geopend @ 548.7 tot 09:16 ging het nog verder omhoog en daarna volgden de eerste winstnemingen. We hebben dus gelijk de doorbraak vandaag, maar gelijk hierop volgend de winstnemingen wat vaak gebruikelijk is.

Weerstand wordt daarom nu geplaatst op de hogere top 548.7 eerst daarboven kan dan de aanval weer worden ingezet op de top van dit jaar rond de 564.

Steun kan in eerste instantie verwacht worden op de vorige weerstand rond 546.2 mocht deze sneuvelen dan ligt er gelijk steun op ook een vorige weerstand rond 544.2 daarna komt er steun op de laatste bodem rond 538.

De BULLS lieten dinsdag gelijk hun gebrul horen en stoomden door de top 546.2 gelijk hierop volgend kwamen de BEARS uit hun hol om de winsten te incasseren. Wegens de over gekocht situatie blijven meerdere winstnemingen op de loer liggen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.7 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional