N I E U W S B R I E F  -  03 oktober 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX daar waren de "winstnemingen" nog meer ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is woensdag minimaal hoger geopend @ 543.5 en zetten daarna de daling in zoals verwacht met voorlopig eerst een bodem zo rond de 539.1.

Weerstand blijft op de hogere top 548.7 tussentijd ligt ook nog een weerstand op de vorige top rond 546.2 eerst boven deze twee weerstanden kan er weer gas op het pedaal worden gegeven voor een aanval op de top 564.

Steun ligt nu gelijk rond twee bodem de eerste ligt nu rond 539.1 en direct daaronder ligt dan de 538.0 bij een doorbraak hieronder kan de AEX index wegvallen richting de bodem rond 534.0 daaronder ligt pas een steun van betekenis rond 522.3.

De BEARS kwamen uit hun hol en zetten de eerste winstnemingen in. Nu dus de vraag was dit het? Volgens de technische indicator kan er op korte termijn een opleving volgen tenzij de steun 539.1 & 538.0 direct wordt gebroken dan kan er een vervolg daling ontstaan richting 534.0.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.7 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional