N I E U W S B R I E F  -  04 oktober 2007 (10:00)


Goede morgen,

AEX de steun houdt het maar net ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag gelijk lager geopend @ 538.1 dit is pal boven de steun. De AEX is hier intraday even doorheen geprikt en vanaf toen werd de weg naar het noorden "eerst" weer ingeslagen.

Weerstand hebben we dus eerst weer op de top van 21 september zo rond de 546.2 en direct daarboven ligt de weerstand op de voormalige top rond 548.7 van 3 oktober

Steun rond de 538.0 heeft het "voorlopig" maar net gehouden bij een doorbraak hieronder kan de AEX index wegvallen richting de bodem rond 534.0 daaronder ligt pas een steun van betekenis rond 522.3.

De BEARS slaan voor de 3e keer toe, maar de BULLS geven geen kamp en zitten de stijging weer in. Als de steun 538 stand houd dan hebben we de daling alweer gehad.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.7 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional