N I E U W S B R I E F  -  05 oktober 2007 (18:15)


Goeden avond,

AEX volgende week "de GROTE doorbraak" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag gelijk hoger geopend @ 542.6 en gaf deze winst ook niet meer prijs na meevallende arbeidscijfers in de VS ging het gelijk rocket high en de weerstand 546.2 is dan ook nipt gebroken maar er is nog één weerstand te gaan!

Weerstand zo rond de 548.7 van 3 oktober dient nog gebroken te worden en dan kan de AEX zich op gaan maken voor de 564 en pas daarboven is de index klaar om te stijgen richting de 600.

Steun blijft onveranderd rond de 538 deze heeft het dus gehouden en blijft daarom staan, eerst hieronder kan de AEX zakken richting de bodem rond 534 waar de volgende steun ligt.

De BULLS hebben de stijging voortgezet en boven de 548.7 hebben we voor de middellange termijn zelfs weer een koop signaal.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.7 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional