N I E U W S B R I E F  -  08 oktober 2007 (11:30)


Goede morgen,

AEX is weerstand "nog" een stap te ver ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag wel gelijk iets hoger geopend @ 547.3 daarna werd de aanval ingezet naar de weerstand rond 548.7 maar daar ketste de AEX op af. De kans op eerste winstnemingen ligt nu op de loer.

Weerstand dus standvast op 548.7 pas bij een doorbraak hierboven kan de AEX zich op gaan maken voor de 564 en pas daarboven is de index klaar om te stijgen richting de 600.

Steun blijft staan zo rond de 538 eerst bij een doorbraak hieronder kan de AEX dalen richting de bodem 534 waar de volgende steun ligt.

De BULLS stoten tegen de weerstand 548.7 aan die uitgenomen moet worden willen we doorstoten naar de 564. De technische indicator is inmiddels over gekocht waardoor er winstnemingen op de loer komen te liggen. Onder de 538 verzwakt het korte termijn plaatje iets.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.7 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional