N I E U W S B R I E F  -  09 oktober 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX breekt "weerstand" nu klaar voor "564" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag nagenoeg onveranderd geopend @ 545.54 daarna gingen we de eerste 20 minuten iets zakken om daarna een stevige "rally" in te zetten met een doorbraak door de weerstand 548.7.

Weerstand 548.7 is definitief gebroken hierdoor kan de AEX zich op gaan maken voor de 564 en pas daarboven is de index klaar om te stijgen richting de 600.

Steun kan nu in eerste instantie verwacht worden op de voormalige weerstand 548.7 daaronder ligt dan een bodem zo rond de 544.6 die dan als steun dient. Daaronder is er ruimte richting de dubbele bodem rond 538.

De BULLS denderden door de weerstand 548.7 hierdoor is in principe de weg vrij richting 564. Op de korte termijn en middellange termijn kunnen winstnemingen op de loer liggen wegens de inmiddels over gekocht situatie in de technische indicator.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  564  steun  548.7 / 544.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional