N I E U W S B R I E F  -  09 oktober 2007 (13:15)


Goede middag,

NDX blijft maar gaan, wanneer de "daling" ?!?

NASDAQ-100 de BULLS blijven maar doorstomen op de grootste technologie beurs ter wereld. Een nieuwe hoogte punt sinds ruim 6 jaar. Er is ook zeer veel ruimte naar de bovenkant toe weerstand van betekenis ligt eerst rond 2770.

Steun is behoorlijk hoger komen te liggen en wel rond 2144 hieronder kan de NDX terugvallen richting de vorige weerstand zo rond 2119 en pas daaronder is steun op een vorige bodem die rond de 2093 ligt.

Weerstand is er op korte en middellange termijn momenteel even niet er is namelijk  zeer veel ruimte richting de  top van eind januari 2001 zo rond de  2770.

De BULLS hebben een enorme stijgingskracht er is nauwelijks sprake van winstnemingen laat staan correcties of er wordt weer volop gas gegeven. Middels de over gekocht situatie zowel op korte als middellange termijn neemt het risico op flinke winstnemingen nu langzamerhand wel toe.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2770  steun 2144 / 2119

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional