N I E U W S B R I E F  -  11 oktober 2007 (18:00)


Goeden avond,

AEX morgen nieuwe aanval "564" of nu "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag iets hoger geopend @ 545.04 en zette gelijk een stijging in richting 559.4 daarna een 5 uur zijwaartse beweging om dan een paar punten te dalen, rond de 558 is de AEX blijven hangen.

Weerstand heeft de AEX nu geplaatst net onder de 564 die cruciaal is voor een lange termijn koopsignaal richting de 600 punten! De laatste stap die dus nu uitgenomen moet worden is geplaatst op de top rond 559.3 hierboven kan de aanval worden ingezet naar 564.

Steun is nu voormalige weerstand 548.7 daaronder kan men dan steun verwachten op een bodempje rond 544.6. Belangrijke steun niveaus is de zone 538 - 534 hieronder verzwakt tevens het technische plaatje iets.

De BULLS gaan onvermoeid verder de technische indicator ligt in het neutrale gebied op ultra korte termijn. Hierdoor kan de AEX dus te maken krijgen met eerste winstnemingen, maar bij een doorbraak boven 559.3 sluit ik de aanval richting 564 niet uit!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  564  steun  548.6 / 544.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional