N I E U W S B R I E F  -  12 oktober 2007 (19:20)


Goeden avond,

AEX volgende week door "564" en dan "600" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag flink lager geopend @ 553.6 de daling zette nog even door tot 552.0 en daarna was het met het dalingsfeestje over en zette de AEX een flink stijging in met een slot @ 559.14.

Weerstand zo rond de 559.3 zal maandag getest worden bij een doorbraak hierboven is de kans groot dat de aanval ingezet zal worden richting de zeer belangrijke weerstand 564. Hierboven hebben we een zeer sterk technisch koopsignaal en kan de AEX richting de 600 stijgen.

Steun is inmiddels flink hoger komen te liggen zo rond de 552.2 bij een doorbraak hieronder kan de AEX verder dalen richting de steun rond 544.5. Onder de 552.2 verzwakt het technisch plaatje op de korte termijn en helemaal als we geen doorbraak boven de 559.3 krijgen er is dan namelijk sprake van een dubbele top.

De BULLS kwamen weer snel uit de startblokken na een flink lagere opening. Dit is toch een teken van sterkte de kans op een aanval op de belangrijk weerstand 564 ligt dan ook in de pipeline pas bij een definitieve doorbraak hierboven kan de AEX flink verder stijgen richting de 600.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  564  steun  552.2 / 544.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional