N I E U W S B R I E F  -  12 oktober 2007 (14:15)


Goede middag,

NDX en daar was de "daling" en nu ?!?

NASDAQ-100 had donderdag een sterke begin sessie de opening was gelijk hoger zo rond de 2189 daarna ging het snel richting 2194 maar toen kwam de man met de hamer en ramde alle winst in één keer de grond in richting 2127 om vervolgens te sluiten op 2141.

Weerstand is nu dan toch flink hoger geplaatst en wel op de top zo rond de 2193. Een doorbraak hierboven blijft veel ruimte geven want eerst volgende weerstand van betekenis ligt rond 2770 de top van eind januari 2001.

Steun is nu neergezet rond 2131 bij doorbraak kan steun worden gevonden op een voormalige weerstand rond 2119 en daaronder ligt weer steun op de bodem rond 2093.

De BEARS kwamen als een duveltje uit het doosje met forse winstnemingen intraday was een beweging van bijna 70 punten wat over de afgelopen dagen ongekend is. Kans op een opleving is er nu wel wegens de bijna over verkocht situatie op de ultra korte termijn.

Voor de korte termijn kan een verdere daling worden verwacht want op dagbasis is de NDX over gekocht en sluit ik een daling richting 2060 niet uit dit was namelijk de top van juli dit jaar.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2193  steun 2131 / 2119

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional