N I E U W S B R I E F  -  16 oktober 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX en morgen gaan we weer "omhoog" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag iets lager geopend @ 551.6 en zette gelijk de daling in tot 547.7 vanaf hier vonden de BULLS het welletjes en zetten de koers weer richting het noorden in met uiteindelijk een slot @ 550.3.

Steun rond 552.2 is gebroken hierdoor hebben we een lagere bodem en steun rond 548. Bij een doorbraak hieronder is er in eerste instantie ruimte tot 544.5 met daaronder steun @ 538.

Weerstand is nu in eerste instantie de vorige steun 552.2 eerst daarboven is er weer ruimte richting de top 559.3 en direct daarboven ligt de top en belangrijke weerstand 564.

De BEARS zetten de daling in, ook werd de steun 552.2 gebroken wat een eerste afzwakking is. De BULLS moeten boven de 559.3 uitkomen anders liggen er meerdere winstnemingen en dus dalingen op de loer. Een doorbraak direct onder 548 zou een verdere afzwakking beteken en een daling richting 538 hoort dan snel tot de mogelijkheden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  564 / 552.2  steun  548

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional