N I E U W S B R I E F  -  18 oktober 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX lagere "top" en lagere "bodem" en nu ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag iets hoger geopend @ 555.9 en zette vanaf 09:10 de daling in met een laagste punt rond 549 vanaf daar ging het weer naar boven tot 553 om vervolgens te sluiten @ 551.53

Steun is nu iets hoger komen te liggen en wel rond 549.3 en direct daaronder is dan de steun @ 548 bij doorbraak hieronder is de weg vrij richting een bodem rond de 544.5.

Weerstand is nu iets lager komen te liggen en wel rond 556.3 er is een doorbraak nodig om een voortzetting van deze huidige opwaartse trend te waarborgen. Pas boven de 564 hebben we een krachtig koopsignaal maar tussentijds ligt ook nog een weerstand rond 559.3.

De BEARS blijven het proberen om de AEX index verder naar beneden te drukken. We zitten nu in een neutrale zone middels een hogere bodem en een lagere top, de belangrijkste niveaus zijn voor de korte termijn 559.3 als weerstand en 548 als steun.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  564 / 556.3  steun  548

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional