N I E U W S B R I E F  -  22 oktober 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX dit was de knal naar beneden, morgen omhoog ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag zoals verwacht flink lager geopend @ 541.44 en bleef dan ook de gehele dag wat zijwaarts bewegen met een top @ 543.4 en een dal @ 538.5 het is nu de grote vraag of de volgende steun stand kan houden.

Steun niveaus zijn tussendoor allemaal geknakt maar de 538 weet "nog" stand te houden, eerst bij een doorbraak hieronder kan de AEX afglijden richting 534 waar een volgende belangrijke niveau ligt. Hieronder verzwakt namelijk het technisch plaatje al aardig.

Weerstand is nu in eerste instantie te vinden op voormalige steun rond 544.5 en daarboven liggen diverse weerstanden die nog gebroken dienen te worden. Een vorige weerstand 548 die als steun diende is nu tevens weer weerstand en daarboven kan er "misschien" weer gas worden gegeven richting 559.3.

De BEARS slaan zoals verwacht flink toe, genadeloos is toch nog niet echt van toepassing het is nog steeds winstnemingen op de sterke uptrend. Zolang de 534/533 stand houdt is er nog niets om zorgen over te maken immers een trend gaat bijna nooit in één streep naar boven.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  544.5 / 548  steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional