N I E U W S B R I E F  -  23 oktober 2007 (11:45)


Goede morgen,

NDX na "dubbele top" nu "dubbele bodem", omhoog ?!?

NASDAQ-100 had maandag een zeer sterke sessie de opening was zo'n 10 punten lager en na drie kwartier handelen stonden we goed 40 punten hoger @ 2160. Daarna volgde de gehele dag een zijwaartse beweging om te sluiten op 2157.5.

Weerstand blijft onveranderd op de top zo rond de 2193 bij een doorbraak hierboven is er zeer veel ruimte de eerst volgende weerstand van betekenis ligt dan pas rond 2770 dit was namelijk de top van eind januari 2001.

Steun 2145 is gebroken geweest en er werd dus steun gevonden op 2131 bij een doorbraak hieronder ligt er alweer gelijk steun op de voormalige weerstand zo rond de 2119.

De BULLS en BEARS hebben het maar zwaar met elkaar. Snelle dalingen en stijgingen volgen elkaar op, de belangrijkste niveaus zijn nu dus dan ook na een dubbele top rond 2193 weerstand en nu na een dubbele bodem rond 2131 steun. Eerst bij een doorbraak boven of onder deze niveaus wordt het duidelijk welke richting wordt gekozen!

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2193  steun 2131

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional