N I E U W S B R I E F  -  25 oktober 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX beleeft morgen een "spannende" dag ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag volgens verwachting hoger geopend @ 546.41 daarna ging het wat zijwaarts en vanaf 11:50 werd de weg richting het noorden ingeslagen met een hoogste punt rond 14:00 op 548.6 en daarna ging de karavaan weer richting het zuiden met een diepste punt rond 17:30 op 544.7 om vervolgens te sluiten @ 545.9. De AEX balanceerde dus tussen steun en weerstand!

Steun ligt dus weer op een voormalige steun en wel rond 544.5 woensdag is hier al even doorheen geprikt en donderdag hebben we dit niveau al getest bij een doorbraak kan een daling volgen richting 538.

Weerstand is ook weer op een voormalige weerstand en wel rond 548 deze is inmiddels ook 2 keer getest en ook hier is het afwachten op een doorbraak. Lukt het de BULLS om hier doorheen te breken dan ligt de weg open richting 556.3.

Het gevecht tussen de BULLS en BEARS zal er vrijdag dus om spannen wie de winnaar wordt. Onder 544.5 kunnen de BEARS dus een rit maken richting 538 en boven 548 kunnen de BULLS de aanval inzetten richting 556.3, veel zal afhangen hoe de US indices donderdag avond sluiten en tevens hoe de cijfers van Microsoft die nabeurs gepubliceerd worden ontvangen worden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548  steun  544.5 /  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional