N I E U W S B R I E F  -  26 oktober 2007 (19:30)


Goeden avond,

AEX volgende week "trading range" uitbraak ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag minimaal hoger geopend @ 546.3 er zette een daling in tot 11:00 om vervolgens de aanval in te zetten richting de weerstand 548.6.

Weerstand dus neergezet rond 548.6 deze is vandaag voor de tweede keer getest waardoor de kans toeneemt op een daling richting de onderkant van de trading range waar we de afgelopen dagen in bevinden. Boven de 548.6 kan de aanval worden ingezet in eerste instantie richting 554.1.

Steun blijft op de onderkant van de trading range en wel rond de 542.6 bij een doorbraak hieronder kan de AEX snel afdalen richting de steun 538 hieronder is eerst weer steun te verwachten rond de 531.

Het gevecht tussen de BULLS en BEARS is dus nog niet uitgevochten en zal maandag dus een vervolg krijgen. Een uitbraak uit de trading range 548.6 - 542.6 kan een grotere beweging tot gevolg hebben. De technische indicator is over gekocht hierdoor is de grootste kans op een terug test op de onderkant van de trading range.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  548.6  steun  542.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional