N I E U W S B R I E F  -  29 oktober 2007 (12:15)


Goede middag,

NDX klaar voor "beurs crash" of "najaar rally" ?!?

NASDAQ-100 had afgelopen week een zeer sterke sessie er werd maar liefst een plus bijgeschreven van 3%. Dit is ook de bandbreedte tussen de steunen en de weerstanden. Vrijdag is nipt boven een weerstand gesloten krijgen we vandaag de top doorbraak en verdere stijgingen?

Weerstand 2193 is nipt gebroken en gelijk hierboven ligt de top en weerstand 2205.5 bij doorbraak hierboven is zeer veel ruimte eerst volgende weerstand van betekenis ligt dan rond 2770 dit was namelijk de top van eind januari 2001.

Steun is er gevonden op 2131 bij doorbraak hieronder ligt er steun op de voormalige weerstand zo rond de 2119.

De BULLS beginnen het voordeel van de twijfel te krijgen ondanks dat we op dagbasis toch over kocht zitten en op de ultra korte termijn ligt er nog iets ruimte naar boven. Een top doorbraak ligt tot de mogelijkheid waar meestal gelijk weer winstnemingen op volgen. De lange termijn trend is zeer sterk en opwaarts gericht.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2205.5  steun 2131

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional