N I E U W S B R I E F  -  30 oktober 2007 (19:30)


Goeden avond,

AEX morgen opnieuw "daling" of  hogere "bodem" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag iets lager geopend @ 548.58 tot 10:00 ging het daarna iets omhoog om vanaf hier vervolgens alleen maar te dalen met een laagste punt @ 544.77 en hier werd maar net boven gesloten @ 545.25.

Weerstand 548.5 is naar boven gebroken maar deze is dinsdag weer net zo hard naar beneden gebroken. We hebben wel een iets hogere top @ 551.1 hierboven wordt het voor de korte termijn allemaal iets rooskleuriger om de aanval in te zetten richting 564.

Steun blijft staan @ 542.6 mocht de AEX morgen weer gaan stijgen dan is de kans groot dat we een hogere bodem kunnen verwachten rond 545.

De BULLS leken het gevecht te gaan winnen van de BEARS met een doorbraak boven 548.5 maar dinsdag was het de dag van de BEARS woensdag is afwachten of de steun rond 542.6 het gaat houden bij doorbraak kan de AEX afdalen richting 538. Bij een stijging morgen kunnen we dus een hogere bodem verwachten zo rond de 545.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  551.1  steun  542.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional