N I E U W S B R I E F  -  01 november 2007 (20:00)


Goeden avond,

AEX morgen de "grote knal" of weer "omhoog" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag iets hoger geopend @ 549.72 en tot 14:35 was er nog niets loos maar na slecht rapport over Citigroup en tegenvallende cijfers van Exxon Mobil doken de koersen naar beneden hierdoor ging het dan ook hard richting de belangrijk steun.

Steun niveaus zijn allemaal geknakt op de korte termijn, de AEX kan nu nog steun vinden op de vorige flinke dip rond 538.7 en gelijk daaronder ligt dan de belangrijke 538 ook het 50 daags gemiddelde ligt hier maar net onder namelijk rond 537.5. Bij doorbraak onder deze niveaus ligt volgende steun rond de 531.8.

Weerstand is nu in eerste instantie de vorige steun rond 542.6 eenmaal daarboven treffen we als eerste de dalende trendlijn die nu dus rond 548.5 noteert en direct daarboven ligt de weerstand 548.9. De AEX heeft dus veel goed te maken wil het korte termijn plaatje weer positief uitpakken.

De BEARS sloegen genadeloos toe en pakken ieder negatief nieuws om de markt naar beneden te douwen. Heel belangrijk wordt dus de steunniveau 538 mede doordat dit ook de onderkant van een schouder -hoofd -schouder formatie is.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  542.6 / 548.9  steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional