N I E U W S B R I E F  -   02 november 2007 (17:25)


Goede middag,

NDX flinke daling met "voorlopig" steun @ 2187 !?!

NASDAQ-100 vrijdag toch hogere opening @ 2211 maar al vrij snel zette de daling in met momenteel een laagste punt rond 2181.5 vanaf hier is de NDX weer iets gestegen en hebben we op de korte termijn grafiek een nieuwe steun.

Steun is nu in eerste instantie te verwachten zo rond 2187 direct hierboven was steun op een voormalige weerstand rond 2193 dus deze zone dient in de gaten te worden gehouden. Bij een definitieve doorbraak ligt er namelijk flink ruimte naar onderkant.

Weerstand ligt op nieuwe top rond 2240 bij doorbraak hierboven is zeer veel ruimte eerst volgende weerstand van betekenis ligt dan rond 2770 dit was namelijk de top van eind januari 2001.

De BULLS kregen dan toch de klappen van de zweep van de BEARS zoals ik vaker schrijf vaak is er een daling na een top doorbraak men moet wennen aan de nieuwe situatie. Mocht de NDX de bodem op 2187 neerleggen dan kunnen de BULLS de aanval weer inzetten richting de top hierboven is dan het eerste koersdoel rond 2290. Onder 2187 kunnen de BEARS de daling verder inzetten richting de trendlijn nu rond 2171 hieronder komt veel ruimte vrij richting 2131.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2240  steun 2193 / 2187

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional