N I E U W S B R I E F  -  05 november 2007 (17:40)


Goede middag,

AEX zoals verwacht daling, dit is de bodem !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht lager geopend @ 534.26 daarna ging de daling door tot 15:00 met een laagste punt @ 531.48 intraday. Vanaf hier is de stijging ingezet en hebben we dus "voorlopig" een bodem.

Steun rond 531.7 is getest en heeft "voorlopig" stand gehouden mocht de AEX hier definitief doorheen breken dan kan de AEX zelfs terug richting 512. Maar hebben we nu de bodem geplaatst dan kan de einde jaar rally starten!

Weerstand is nu op de voormalige steunzone 538 - 538.7 de AEX moet hier doorheen breken wil de einde jaar rally starten dan is de volgende weerstand de dalende korte termijn trend die nu rond de 547 ligt. Hierboven is het eerste sterke startsignaal om de aanval in te zetten richting de top 564.

De AEX heeft mogelijk de bodem neergezet net boven de 531.7 en intraday zelfs 531.48 mocht dit niveau gebroken worden dan hebben de BEARS vrij spel en kan er een snelle daling volgen. Is de bodem wel neergezet dan is hier het start signaal voor een einde jaar rally. Het sentiment is negatief en als men contrair denkt is dat ook een ideaal uitgangspunt voor een stijging.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538 - 538.7  steun  531.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional