N I E U W S B R I E F  -  06 november 2007 (14:15)


Goede middag,

NDX blijft goed liggen, volgend "koersdoel 2300" !?!

NASDAQ-100 is maandag lager geopend zo rond 2193 en bewoog per saldo zijwaarts in een bandbreedte van zo'n 30 punten. Ondanks de daling vanaf de top 2240 naar 2185 blijft de NDX er goed bij liggen. De opening indicatoren wijzen op hogere opening en kan de aanval op de weerstand worden ingezet.

Weerstand is nu te verwachten zo rond de 2214 hierboven kan de aanval worden ingezet naar de top 2240 bij doorbraak daarboven is er een sterk signaal voor hogere koersen eerste koersdoel is dan 2300.

Steun ligt nu rond 2185 bij doorbraak hieronder treffen we gelijk de opwaartse trend rond 2180 bij doorbraak hieronder komt er ruimte vrij van zo'n 50 punten richting de steun rond 2131.

De BULLS & BEARS zijn nu aardig in evenwicht op de daggrafiek is er nog ruimte naar de onderkant maar de trend is toch sterk van de NDX waarbij een nieuwe top doorbraak het meest voor hand ligt en we dus over gekocht blijven.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2214 / 2240  steun 2185

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional