N I E U W S B R I E F  -  07 november 2007 (19:10)


Goeden avond,

AEX klaar voor vervolg daling, of bodem ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is iets hoger geopend en na 09:38 werd de daling ingezet met intraday zelfs een laagste punt op 526.35 intraday ligt hier nu dan ook de steun. Op de korte termijn 15 minuten grafiek ligt de steun iets hoger.

Steun is nu dan 527.4 bij een doorbraak hieronder ligt de deur wijd open richting 512 het laagste punt van september dit jaar. Hieronder verzwakt de middellange termijn trend aanzienlijk de lange termijn trend ligt nu net boven de 490 hieronder ontstaat er zelfs een BEAR MARKET!

Weerstand is nu op de lagere top zo rond de 536.2 eerst daarboven is er alweer gelijk weerstand op een voormalige steun zo rond 538.7 pas boven de dalende trendlijn nu zo rond 545 kan men weer voorzichtig positief worden

De AEX had dus nog geen bodem gevonden en zette een vervolg daling in deze kan onder de woensdag geplaatste bodem 527.4 zelfs een vervolg krijgen met mogelijk versnelling richting 512.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  536.2 - 538.7  steun  527.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional