N I E U W S B R I E F  -  08 november 2007 (19:50)


Goeden avond,

NDX flinke SELL-OFF, PANIEK in de TENT ?!?

NASDAQ-100 opende vandaag iets lager rond 2165 en zette vervolgens een duikvlucht in met momenteel een bodem rond 2066 vanaf hier veert de NDX weer op. Is dit een typische SELL-OFF dan hebben we normaliter het ergste gehad. Krijgen we een vervolg daling dan is het van belang dat 2060 als steun gaat dienen.

Steun is nu op de daggrafiek de top van midden juli namelijk rond de 2060. Bij een doorbraak hieronder kan er een behoorlijke daling uit de tent worden gelokt eerst volgende steun van betekenis ligt dan zo rond de 1943 het laagste punt van september.

Weerstand is nu de vorige steunzone rond 2119 - 2131 de NDX moet hierboven komen dan is de kans groot dat we te maken hebben gehad met een SELL-OFF!

De daling moet nu blijken of er sprake is geweest van een SELL-OFF of niet. Boven de 2131 is er sprake van een spike en dan hebben we te maken gehad met paniek verkopen. Zakt de NDX onder de laagste punt van vandaag en sluit deze ook rond het laagste punt dan is het niet best en kan er nog een flinke verkoop golf volgen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2119 / 2131  steun 2071

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional