N I E U W S B R I E F  -  09 november 2007 (17:30)


Goede middag,

AEX nu "CRASH scenario" en daling naar "479.6" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is nagenoeg onveranderd geopend @ 524.07 maar na 11:00 zette de daling in die niet tot stand kwam en de één na andere steun dus brak. De AEX stevent nu af richting de laatste steun rond 503.6 hieronder kan er een CRASH scenario z'n intrede gaan doen.

Steun niveaus zijn achter elkaar geknakt en een steun die nu van belang lijkt ligt rond de 503.6 bij doorbraak hieronder kan er een CRASH scenario uit de doos worden getoverd met een daling richting 479.6 wegens ontbrekende steun niveaus.

Weerstand ligt nu in eerste instantie op de vorige steun zo rond de 512.85 eerst daarboven is er ruimte richting 522.3 de AEX zit in stormachtig weer en er kan "nog" geen bodem worden gevonden.

De AEX staat er in 2 weken tijd wel heel slecht voor. Onder de steun 538.7 werd al een aftakeling aangegeven. Maar dat het zo hard zou gaan is wel een stormachtige ontwikkeling. Ook het 2/3 fibonacci retracement is gebroken en dat beloofd in de regel niet veel goeds. Steun die van uiterst belang is ligt zo rond de 503.6 hieronder ligt namelijk een versnelde dalingkans richting 479.6.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  512.85 / 522.3  steun  503.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional