N I E U W S B R I E F  -  14 november 2007 (13:30)


Goede middag,

NDX de "bodem" is gevonden, nu vervolg "rally" ?!?

NASDAQ-100 heeft een flinke duikvlucht gemaakt maar heeft gisteren een flink herstel ingezet waardoor er een bodem in de markt is neergezet en deze nu tevens dient als steun. Inmiddels is de NDX aanbelandt bij een vorige steun die nu dient als weerstand.

Steun is op een flink lagere bodem neergezet en wel rond de 1982 bij een doorbraak hieronder ligt de eerst volgende steun van betekenis zo rond 1943 het laagste punt van september.

Weerstand is nu de vorige steun 2071 bij een doorbraak hierboven kan een vervolg rally volgen en is er zelfs sprake van een spike. Een spike wordt gevormd door paniek verkopen en meestal volgt dan een tegenover gestelde beweging!

De daling heeft een halt gekregen bij de bodem 1982, en het heeft er veel van weg dat er een spike wordt gevormd en dat zou dan het einde van de daling beteken. Boven 2071 kan de aanval worden hervat richting 2131, onder 1982 kan de NDX versnelt de daling inzetten richting 1943.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2071  steun 1982

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional