N I E U W S B R I E F  -  16 november 2007 (19:15)


Goeden avond,

AEX nu "vuurwerk" het "ultieme koopmoment" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is na een technische storing gelijk flink lager geopend @ 500.81 daarna gingen we iets omhoog tot 15:00 met een hoogste punt @ 503.42 om daarna vol onderuit te gaan richting 496.9 hierna volgde een herstel beweging richting het slot op 500.1.

Steun kon er niet gevonden worden op de bodem rond 503.6 na een doorbraak zakte de AEX verder en "voorlopig" hebben we een bodem op 497.8 de slotkoers is nipt boven de 499 wat een belangrijke steun is op de weekgrafiek voor de lange termijn het is nu volgende week afwachten of dit inderdaad de steun blijkt te zijn.

Weerstand is direct te vinden op de vorige steun 503.6 bij een doorbraak hierboven ligt de weg vrij richting 515.5 hierboven is dan ook het eerste technische korte termijn koopsignaal en kan er zelfs een herstel worden verwacht richting 530.

De AEX staat er technische zeer zwak voor net als alle andere indices. De markten zijn zwaar over verkocht en de kans op een herstel beweging neemt dan ook toe. Onder de 497.8 kan de AEX nog terugvallen op de lange termijn trendlijn die nu rond 492 ligt. Hieronder is er sprake van een trendbreuk en kan een BEAR MARKET ontstaan met een daling in eerste instantie richting 480 de bodem van augustus.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  503.6  steun  497.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional