N I E U W S B R I E F  -  20 november 2007 (09:30)


Goede morgen,

NDX nu klaar voor "einde jaar rally" ?!?

NASDAQ-100 is inmiddels iets hersteld na de flinke daling van 2240 richting 1982. Zo rond deze bodem ligt nu dan ook op dit moment de belangrijkste steun. Inmiddels heeft de grootste technologie index een hogere bodem neergezet die nu als eerste steun dient.

Steun is als eerste te vinden op een hogere bodem formatie en wel rond de 2008.5. Bij een doorbraak hieronder treffen we dan gelijk de belangrijke steun rond 1982 aan, daaronder is in eerste instantie ruimte richting 1943.

Weerstand is de top 2077.5 bij een doorbraak hierboven hebben we in principe het start signaal voor een "einde jaar rally" en kan de aanval worden ingezet op de top 2240. Tussentijds ligt er nog weerstand rond 2126.5.

De bodem 1982 dient nu niet meer gebroken te worden willen we de lange termijn trend intact houden. Boven de 2077.5 is de kans groot dat we nog een flinke herstel beweging kunnen verwachten mocht de NDX afketsen op 2077.5 dan kunnen we waarschijnlijk een BEAR rally krijgen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2077.5 steun 1982

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional