N I E U W S B R I E F  -  21 november 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX waar komt "de bodem" te liggen ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag gelijk flink lager geopend @ 487.1 om daarna vervolgens weer het diepe in te duiken met een laagste stand van 480.8 dit is nipt boven de bodem 479.5 van augustus dit jaar.

Steun is nu in eerste instantie op de dubbele bodem rond 481.8 en direct daaronder ligt dan de steun rond 479.6 als de AEX ook hieronder breekt kan er een snelle daling gaan plaats vinden richting 469 dit was de bodem van maart dit jaar.

Weerstand is nu rond 494.5 en direct daarboven ligt dan de korte termijn dalende trendlijn nu zo rond de 498.1 pas boven deze twee weerstanden kan een herstel beweging volgen.

De AEX lijkt maar geen bodem te vinden, inmiddels zitten we wel op een cruciaal punt namelijk de bodem van augustus dit jaar bij een doorbraak hieronder hebben we te maken met een BEAR MARKET. Boven de dalende trendlijn kan er voorzichtig een herstel beweging inzetten in eerste instantie richting 503.6.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  494.5 / 498.1  steun  497.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional