N I E U W S B R I E F  -  23 november 2007 (18:15)


Goeden avond,

AEX is dit de "bodem" of "dead cat bounce" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag onveranderd geopend @ 484.72 en zette gelijk vanaf de opening de spurt erin om vervolgens de gehele dag te blijven stijgen met een slot @ 492.47 (+1,6%) iets onder de hoogste stand van de dag @ 493.15.

Steun blijft staan op de dubbele bodem zo rond de 481.8  direct daaronder ligt steun rond 479.6 bij doorbraak hieronder kan er een snelle daling gaan plaats vinden richting 469 dit was de bodem van maart dit jaar.

Weerstand blijft staan rond 494.5 hierboven is het tweede korte termijn technische koopsignaal. Het eerste signaal kregen we dus vrijdag met de doorbraak van de dalende trendlijn wat toen rond de 491.7 lag.

De AEX heeft de bodem @ 481.8 en een eerste technische koop is afgegeven bij doorbraak boven 494.5 kan het herstel doorzetten in eerste instantie richting 503.6 bij een daling en doorbraak onder 481.8 is er sprake van een "dead cat bounce" en was er valse hoop en kunnen we een vervolg daling krijgen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  494.5  steun  497.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional