N I E U W S B R I E F  -  26 november 2007 (13:00)


Goede middag,

NDX heeft "DUBBEL BODEM" !?!

NASDAQ-100 zit op ultra korte termijn in een dalende trend die waarschijnlijk maandag gebroken wordt. De bovenkant van deze trend ligt nu rond 2049.5 hierboven kan een stijging worden verwacht richting 2077.5 wat cruciaal is voor een verdere verloop!

Steun is nu in eerste instantie de onderkant van de dubbele bodem en wel rond 1994 bij doorbraak hieronder vindt de NDX dan direct steun op de eerste bodem rond 1982 hieronder ligt de weg zelfs open richting 1800!

Weerstand in eerste instantie de dalende trendlijn rond 2049.5 en hierboven komt de belangrijke top 2077.5 in beeld. Hierboven is namelijk de dubbele bodem formatie een feit en kan een herstel worden verwacht richting 2126.5.

De "DUBBELE BODEM" formatie is boven 2077.5 afgerond en dan kunnen de BULLS zich op maken voor een verdere herstel. Voor de "BEARS" is het van belang dat er een doorbraak komt onder 1982 hieronder is er zeer veel ruimte naar onderen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2077.5 steun 1982

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional