N I E U W S B R I E F  -  30 november 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX de "weerstand" wordt nu "steun" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag iets hoger geopend @ 502.85 en vanaf 9:30 vertrok de karavaan naar de hoogste punt van de dag @ 509.87 en vanaf 15:30 kwamen dan de eerste winstnemingen zodat de AEX uiteindelijk sloot @ 507.58.

Steun is nu in eerste instantie de vorige weerstand @ 503.6 en gelijk hieronder is steun ook op een vorige weerstand die tevens al dienst heeft gedaan als steun en wel rond 499.30. Bij doorbraak hieronder is er weer een flinke daling te verwachten richting de steun rond 487.6.

Weerstand blijft staan tot het technisch herstel rond 515.5 bij doorbraak daarboven hebben we weer een technische koop en kan de AEX zelfs doorstijgen tot 536.3 waar de volgende weerstand van betekenis ligt.

De BULLS vonden het bij de aangekondigde bodem wel welletjes en zetten de spurt erin. Maar de kans op winstnemingen nemen nu wel hand over hand toe een stijging richting 515.5 ligt misschien nog tot de mogelijkheden. De grote vraag is als de BEARS de daling weer gaan inzetten en die komt geheid of de steun niveaus rond 487.6 en vooral 481.8 het houden!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  515.5 / 510.0  steun  499.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional