N I E U W S B R I E F  -  04 december 2007 (17:40)


Goede middag,

AEX volgende "correctie" ligt op de loer of ... ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag iets hoger geopend @ 503.61 maar dat was ook alles. De BEARS zetten gelijk de daling in en pas rond 14:00 bleek er een bodem gevonden te zijn rond 495.49 vanaf hier veerde de AEX weer iets op richting 498 waar nu intraday weerstand ligt.

Steun is er welles waar neergezet op de bodem rond 495.4 en direct daaronder ligt de korte termijn stijgende trendlijn. Bij een doorbraak door deze twee niveaus kunnen de BEARS hun lol op en kan er een vervolg daling uit de tent worden gelokt.

Weerstand hebben we nu op een hogere top zo rond de 509.7 bij een doorbraak hierboven klaart de lucht dan op tot 515.5 waar de volgende weerstand ligt. Boven de 515.5 komt er veel ruimte vrij voor de BULLS eerst belangrijke weerstand ligt dan rond 536.3.

De BULLS hebben nog het voordeel van de twijfel onder 495.4 kan er een vervolg daling volgen in eerste instantie richting 487.6. Bij een doorbraak hieronder wordt het zeer cruciaal rond 481.8 daaronder krijgen we te maken met een BEAR MARKT!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  509.7  steun  495.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional