N I E U W S B R I E F  -  04 december 2007 (14:15)


Goede middag,

NDX nu even corrigeren en dan "UP SWING" ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels weer een flinke UP SWING gemaakt vanaf de bodems 1982 / 1989 met "voorlopig" een afgeslagen aanval op de weerstand 2126.5 hieronder ligt nu een lagere top, nu is het afwachten of de bodems het houden.

Steun kan in eerste instantie verwacht worden rond 2060.5 dit was een voormalig weerstand. Mocht deze het houden dan kunnen we een nieuwe UP SWING verwachten.

Weerstand is dan op een iets lagere top en wel rond 2119 bij een doorbraak hierboven en boven 2126.5 kan een aanval worden verwacht rond 2240 dit was de top van begin november.

De NDX heeft de pijlen nu eerst naar beneden gericht het is afwachten waar de volgende halte verwacht kan worden. Een bodem boven 1989 zou een zeer goede uitgang positie zijn voor verdere stijging, bij een doorbraak onder de bodem 1982 kan er een flinke daling verwacht worden er is dan een nieuw zeer krachtig verkoop signaal!

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2126.5 steun 1982

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional