N I E U W S B R I E F  -  07 december 2007 (09:45)


Goede morgen,

AEX volgende "BREAK OUT" & "BULL MARKT" intact ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag gelijk hogere geopend @ 512.82 en zette gelijk de stijging in richting de weerstand zo rond de 515.5. Inmiddels is er ook een flink hogere bodem neergezet die nu als steun fungeert.

Steun is dus flink hoger komen te liggen en wel rond 507.3 bij een doorbraak hieronder ligt de volgende steun zo rond 495.4. Zolang de steunzone 481.8 / 479.6 stand houden is het voordeel van de twijfel voor de BULLS!

Weerstand 509.7 is eerder uitgenomen dan gedacht en vandaag kan dan ook de aanval worden ingezet op de weerstand 515.5 en eenmaal daarboven is er weer flink ruimte naar de bovenkant eerste koersdoel ligt dan rond de 533.4.

De BULLS hadden het voordeel van de twijfel en deze hebben ze ook met beide handen aangegrepen. Zonder blikken of blozen werd de stijging ingezet en boven 515.5 kunnen we nog een vervolg hierop krijgen. Iedere dip is nu weer koopwaardig en zolang we steun blijven houden boven de steunzone 481.8/479.6 blijft de BULL MARKT intact de BEARS moeten dus aan de zijlijn blijven totdat we meer duidelijkheid krijgen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  515.5  steun  507.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional