N I E U W S B R I E F  -  11 december 2007 (20:30)


Goeden avond

FED verlaagd rente met 25 basis punten @ 4.25

De Amerikaanse centrale bank de FED heeft de rente met 25 basis punten verlaagd @ 4.25 dit is wat de markt minimaal had verwacht. Sommigen analisten gingen zelfs uit van een 50 basis punten verlaging. Mede hierdoor zijn er gelijk winstnemingen op Wallstreet.

De DOW JONES noteert nu 13545  -181 punten, de S&P 500 noteert 1495 -21 punten en de NASDAQ noteert 2692 -27 punten.

 FED FUND RATE
FED FUND RATE

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional