N I E U W S B R I E F  -  12 december 2007 (19:45)


Goeden avond,

AEX heeft uitbraak, korte termijn trend weer "UP" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is woensdag gelijk flink lager geopend @ 510.04 en zette daarna de stijging in richting de weerstand zo rond de 515.5 en deze werd opnieuw naar boven gebroken!

Weerstand is dan ook iets hoger neergezet en wel rond 519.6 bij een doorbraak hierboven ligt de weg weer verder open richting 534 hierboven komt ook de middellange termijn trend weer in een UP trend.

Steun is iets hoger komen te liggen en wel rond 509.7 bij een doorbraak hieronder ligt de volgende steun zo rond 507.3 daarna treffen we de korte termijn UP trend rond 503.4 eerst onder de 495.4 is de korte termijn UP trend weer van de baan en kunnen er weer verdere dalingen plaats gaan vinden.

De BULLS blijven doorstomen en kwamen woensdag sterk terug, daarom mag de 495.4 voor de BULLS ook niet gebroken worden want de korte termijn UP trend is dan weer voorbij en een aanval richting de steun zone 481.8 / 479.6 behoort dan tot de grote kanshebbers.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  519.6  steun  509.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional