N I E U W S B R I E F  -  15 december 2007 (12:30)


Goede middag,

AEX maandag daling naar korte termijn trend ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag gelijk hoger geopend @ 510.43 vervolgens ging de index dalen richting 506.33 en braak hiermee de korte termijn steun niveaus maar wist er toch weer boven te sluiten @ 511.28.

Weerstand blijft staan op de top zo rond 519.6 bij een doorbraak hierboven ligt de weg open richting 534. Boven de 534 is ook de middellange termijn trend weer goed op rails.

Steun zone 509.7 / 507.3 is naar beneden gebroken geweest, maar de AEX wist uiteindelijk toch erboven te sluiten. De steun op de korte termijn trend @ 506.2 wist "nog" stand te houden.

De BULLS krijgen a.s. maandag de vuurdoop proef, er zal een aanval worden gedaan op de korte termijn trend rond 506.2. Bij een doorbraak hieronder ligt het eerstvolgende vangnet zo rond de  494.5.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  519.6  steun  506.20

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional