N I E U W S B R I E F  -  18 december 2007 (20:15)


Goeden avond,

AEX morgen start de "KERST RALLY" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag gelijk lager geopend @ 510.43 vervolgens ging de index dalen richting 502.05 en zette gelijk de spurt in naar boven maar na 14:00 rond 508.7was het feest over en begon de daling richting de steun.

Steun is nu op de dubbele bodem rond 502.6 mocht deze geen stand houden dan kan de AEX in rap tempo afglijden richting de steun rond 495.4. Hieronder hebben we een voortzetting van een dalende korte en middellange termijn trend.

Weerstand werd gevonden op de stijgende trendlijn rond 508.3 en deze 508.3 dient nu ook als top weerstand. Hierboven hebben we weer een sterk ultra korte termijn koopsignaal en kan de AEX opnieuw de aanval inzetten richting 519.6.

De BULLS moeten nu vuurkracht tonen anders kan er wel eens een "negatieve kerst rally" uit de deur rollen wat zeer zeldzaam is maar zo eens voorkomt. Veel zal afhangen wat er vanavond over de grote plas gaat gebeuren mocht Wallstreet vandaag flink positief sluiten na de sell-off dan start de up trend weer vanaf morgen!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  508.3  steun  502.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional